Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Rekryterar
Majesty is currently not recruiting.
Välkommen!
Hej och välkommen till Majesty!

Vi är ett glatt gäng som består av folk mellan 18-35? (Något undantag). Vi består bara av folk som kan prata och förstå svenska för att underlätta allt. Vi har som mål att cleara all raid content i både 10 och 25man och försöka ha roligt samtidigt.

Vi söker än så länge nya medlemmar, av nästan alla klasser och raser. Låter Majesty intressant kan du gå in under forumet och läsa mer och känns det hela rätt så tveka inte att posta en ansökan. Har du fortfarande fler frågor efter det kan du posta dom under forumet eller att ta kontakt med någon av ledarna in-game.
Nyheter
Other Guild News
ArchivesRSS

Länge sen sisst

Souriel-, Mar 15, 11 11:50 PM.
Oj oj, 3 månader sen senaste nyheten. Men vi kan ju glädja er åt att det är inte för att vi har slackat, utan tvärtom. Vi har haft fullt upp med att rekrytera members, progressa, fixat guild achivements, silat ut idioter i guilden, geara upp m.m..

Cho'gall åkte ner för inte så länge sen så nu har vi The Bastion of Twilight på Heroic och det är inte alls långt kvar förens både Nefarian och Al'akir får smaka på Majesty!

Äntligen :)

Souriel-, Dec 27, 10 11:32 PM.
Nu så har vi äntligen börjat progressa i raids och det börjar synnas ett ljus i mörkret, och ikväll fortsätter det! :)

Vi har fortfarande behov av en hel del members, är väll bara melee dps som vi har "typ" tillräckligt av. Så är du intresserad, tveka inte att lägga en application. Vi vill väldigt gärna se vår andra 10man grupp komma igång också.

Progress..

Souriel-, Dec 13, 10 1:27 PM.
Såå, dom flesta har dingat 85 nu och börjar få ordning på gearet. Men vi har ännu behov av flera medlemmar, dock börjar vissa klasser bli fulla nu. Vi håller på för fullt att geara upp och innan näst nästa reset borde vi va redo för att ge dom nya raidsen ett försök.

Så söker du en svensk mogen raiding guild, lägg en ansökan direkt!

Söker medlemmar!

Souriel-, Dec 1, 10 1:10 PM.
Vi börjar från och med idag att söka medlemmar lite försiktigt. Cataclysm är snart här och då vi har planerat att börja tidigt och folk levlar i olika hastigheter är det ingen större ide att jaga medlemmar än.
Online nu
There are   members online.
Rösta
There are currently no polls.
Galleri
Säg vad ni har på hjärtat
No shouts have been added yet.

Server Status
European: Tarren Mill (PvP)
Medium
Service Updates
MoreRSSFacebook
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%